garderob

Går igenom mammas garderob. Hon behöv verklgen hjälp. Jag är spdan som slänger mycket och hon sparar. Så det är en bra kombination. Kanske? :P men det går riktigt bra iaf. Hälften borta redan. ;)

Tisdag.

Teater i pojo idag. Inget mer.
Imorgon lucia övningigen tror jag.... ? :)
Börjar faktiskt låta riktigt bra (y)




Måndag.

Tandläkare idag. Usch hatar det.
Var på lucia övning också.

Inget mer program. Kommer kolla slut DH tror jag, inget mer.



Kommer inte uppdatera.

Uppdateringen kommer vara usel de närmaste dagarna.

enrique iglesias

http://1.bp.blogspot.com/_vCSIyT3cQxY/S2wvFKpqBZI/AAAAAAAAFtQ/DubJgiJPFtw/s320/Alive_Lyrics_Video_Enrique_Iglesias.jpg

Can't wait (;


Lilla jul

Min plan igår kväll var att jag skulle sitta uppe till 00.00 och sedan dricka glögg, äta godis och njuta ! Efter som min godisstrejk tog slut. Meeen.. det slutade med att jag somnade på soffan nångång 11 tiden :D
Men idag har jag ätit godis och druckit cocis. Måste bara få säga att jag blev besviken....... godiset var inte så gott som jag kom ihåg, så jag har inte ätit nåt mycket idag, tänk sådan tur ! Men cocisen var nästan lika bra smakande som alltid.

For till stan med mamma idag, köpte en ny concealer och lite annat smått o gott :)






Har bakat pepparkakor idag
,  men bara för att ha att bjuda idag. Så det blev bara någon korg inte mera. Efter att jag bakat idag har jag kommit fram till att jag inte gillar att baka pepparkakor ! VERKLIGEN INTE.




Mommo & mofi har just kommit, så ska snart göra glögg och äta lite pepparkakor, senare äta lite mat och efter det till Emma.


Loveyougirl <3


At Udds house!

Varit på filmkväll hos André feat en hög med människor, vi hade treevligt :D
Tyvärr tog jag inga bilder, har blivit lite trött på att fota.. o såå..

Har lite fullt upp detta veckoslut.

Idag hade jag filmkväll imorgon har jag: match + beskök till Robin + till emma. På söndagen har jag gudtjänst och sen skall jag städa hela dagen.
Studentfest nästa vecka så.


Hittade en ganska okej bild på mig och Amanda
på flyget tillbaka från Paris ;)
Hade bara lust att lägga upp den.




Julgatans öppning

Kändes som jag suttit hela dagen i skolan, det gick så otroligt långsamt. Men slapp äntligen hem sen ändå, efter en trevlig pratstund med Emme :)

Resten av kvällen har jag spenderas med tv'n och mugg med glögg. Senare for jag till julgatans öppning och träffade lite människor, trevligttrevligt. Fasst alla är ju inte lika trevliga. Men det blev lite kallt, så jag gick till mommo & mofi och umgicks med de lite. De höll på att laga mat tills imorgon, mommosunderbaramat ! <3

http://www.stenkumlabygdegard.se/wp/wp-content/tomte.jpg





Just run away, From these lies, Back to yesterday

Förlåt, har inte bara orkat uppdatera.

Fick ut mitt modersmålsprov, fick 8+. Är jätte nöjd med tanke på vad många andra fick, som haftprovet. Medeltalet var nåt på 5-6, så kan inte dirket klaga över mitt vitsord ;)
Tyskaprovet hade också gått helt okej, 9+. Helt bra det också. Tyskan går helt bra, fick 10- i det förra provet och 9+ i detta, ganska stor skillnad, men bra går det väl ändå.

Har en ledig dag idag, skönt ! Men det känns som jag glömt nåt... borde kanske checka kalendern, men på ser jag bara att "shit, det glömde jag" :P Så bättre att låta bli. Har kollat DH, så grymt bra serie.
http://l00la.bloggproffs.se/files/2010/02/desperate-housewives-cast-picture.jpg

Tror att jag ska renskriva mitt biologi häfte nu. Så man får ett bra häftes vitsord. Måste ju på nåt sätt försöka hålla mitt vitsord i biologin.





Familjekväll

Skolan gick snabbt. Int nåt mer att säga om det. Efter skolan blev det kotipizza. FETMABARN som jag är. Borde verkligen dra iväg mig till gymmet. Men har varken tid eller ork. Har just kommit hem från familjekväll i pojo, hör till hjälpledar utbildningen. Pyssla med några barn och Robin :)

Nu borde jag läsa SL en gång till igenom. Ska bara checka min facebook & blogga klart.


Imorgon är det inget speciellt program (vad jag vet om) verkligen skönt att ha en ledig kväll.. ! Nästa vecka har jag nästan program varje dag. :s

Tumblr_lbiquargfx1qb6jeto1_500_large



//amanda :)

Memories :)

Hinner inte blogga så mycket nu på morgonen, men tänkte bara
slänga in tre bilder från Paris nu när Amanda också bjöd på
en ;)





Snabbt inlägg

Hade endast 1 vanlig lektion idag. Var inte med på gymnastiken pga. att jag har haft hosta, snuva etc. Efter gymnastiken for vi till Axxell, där det arrangerades Axxelldagen idag ! Hoppades på att se någo bekanta, och joja, vissa såg man ju. Men inte många :/ Hade biologi sista lektionen, intressant.

Körövningen efter skolan gick riktigt okej, med tanke på att jag har varit borta 2 veckor och min röst (stämmband) inte är i bästa skicket. Så har väl inget att klaga över anners. ;)

TRESemmé hår inpackningen testade jag igår. Måste säga att jag är mycket nöjd med den ! Den funkar bra och den är varken dyr eller tar slut snabbt. Så köp den om du använder mycket hårprodukter eller fön, plattång etc. Du kommer vara nöjd med resultatet. Jag använder både shampoo & balsam av TRESemmé, och nu även hårinpackningen.



http://nerunderstolen.blogg.se/images/2009/page_006_offer_00110c57_56124768_60565443.jpghttp://eiraheidemo.blogg.se/images/2010/haermask-tresemme-deep-cond_110492483.jpg


Ska läsa klart SL nu, och sedan kolla första avsnittet av Desperate Housewives ♥





• 22.11.10 •

Skola, Luciaövning & Hjälpledar kurs har varit på schemat idag. Har inte hunnit göra så mycket mer. Ätit och läst någon sida SL, men skulle verkligen behöva läsa allt idag engång igenom. Men orkar inte riktigt.

Imorgon är det Axxelldagen ! (Y) Kommer folk från hela regionen så någo bekanta männsikor kommer man väl ändå se ;)

Nu måste jag väl läsa lite SL igen.. -.-


Bjuder på en fin "sommarbild" från Paris.



Peppaakakkooo me pudääsockää

BÖ!
Jaja..
Har inte bloggat på ett tag igen..
Men Amanda verkar sköta bloggandet helt bra ensam också (a).

Idag har jag varit till Robin som jag inte hade sett på en vecka för att han var på
praon borta ;(.
Jag har också hunnit baka en hel del pepparkakor idag! (y)
GooA!
Hade lite roligt och fotade en del höhö.



Hihi, hans kompisar der en aning brända ut x)


King of anything



Det här är lite av det jag fått hem idag.
Orkar inte blogga.. Janni ska däremot slänga in ett blogginlägg (Y)

Imorgon blir det skola. Efter 2 veckor prao. Jag kom på att jag har hkförhör imorgon, har inte boken hemma, så det kommer inte gå så värst bra :S Stör mig enormt på läraren i ämnet. Varken Emma eller Janni kommer till skolan. Ska ja också borda bli sjuk? Efter skolan blir det lucia övning och sedan direkt efter det hjälpledarkurs. :)



Who cares if you disagree?
You are not me
Who made you king of anything?
So you dare tell me who to be?
Who died and made you king of anything?




i bilen

Sitter i bilen påväg till IKEA. Kommer kanske ändå blogga nåt under dagens lopp, eftersom jag har tillgång till nettin. heh. Har egentligen inget att blogga om. Men har inget annat att göra heller så :P

Älskar läppbalsam

Och idag fick jag minst 3 stycken + massa annat bra. Har inte så mycket att säga om dagen, ska snart gå och reda upp alla saker som jag fått. Hela mässan e lite goodiebag aktigt. :) Fanns godis vid varje plats i hela salen, men har inte ätit en enda. Jag höll mig till alla vitaminer istället. Har överskott av vitaminer efter idag. :P

21.00 blir det Harry Potter på bio ! Tänkte skippa bion ett tag, är så trött, men om jag inte ser den nu så ser jag den aldrig. Kommer inte förstå nåt av filmen, och kommer inte ihåg hur senaste filmen slutade ens, så jag hoppas Emma eller Sara förklarar lite händelser åt mig imellan varven. :)


Imorgon blir det inte heller nåt mycket bloggning. Ska till Ikea på förmiddagen köpa nytt till badrummet. Och efter det till Grani och hälsa på lite bekanta.

http://www.csripraktiken.se/wp-content/uploads/ikea_14341886.jpg


Next stop Böle

Tåget går klockan 10 så hinner bra blogga. Far till Böle, mässccentret där det är framasidagar denna helg.
Lucia bilderna har kommit i tidningen... urkbläusch. Måste säga att det inte var den bästa bilden på mig det där inte. Och så förstår jag inte varför vi måste skriva vårt musikvitsord på den ena lappen om det ändå inte kom med i tidningen? Skulle passat bra med en 10 under min text ;)
Tycker ni jag skryter? Javisst jag gör !

Kommer hem nångång 17-19 tiden, så före det kanske kommer inte nåt inlägg alls om inte Janni bloggar.




Har inte hunnit blogga.

Som sagt, dagen har varit ganska full späckad med program.

Sista dagen prao idag.
Är på nåt sätt ganska skönt att slippa tillbaka till rutinerna, men eftersom man börjar skolan igen betyder det att man får massa läxor, prov etc.
Det är definitivt inte lika roligt. Jag har stått 6 timmar i MATILDA i Ekenäs idag. Många var intresserade av verksamheten och jag tror absolut att någon av de katterna som nu söker hem får ett nytt hem inom kort :)

Har sett massa männsikor som man nångång ha träffa o tala me också, kusiner och andra männsikor ! Mittiallt kommer det in en lite roddig gubbe, och börjar tala me mig. Han talade och talade.. blev lite obehagligt när han börja säga att han bodde i Karis, hade kattungar och undrade t.ex. vad jag heter. Så checkade jag klockan och måste springa till bussen, halt och sjuka helar
> inte så lätt att springa då heller. :S Men jag hann med bussen iallafall.

Har hunnit till Canny idag också
! Köpte en stor tröja. Väldigt casual. Blir fin med ett par jeans och vit topp. Blir väl också morgondagens outfit.
Blev Darins rullakebab efter Canny. :P

Undrar också; ska vi ta bort smiliprogramme eller ska vi ha kvar det?



Info så att det räcker?

- tre frågor om förhållanden

Är du singel? ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? maybe
Hur många har du varit kär i? 2

- nio frågor om dig själv
Namn? Amanda
När fyller du år? 23 mars
Några piercingar?3 stycken i öronen
Vad har du på dig just nu? mjukis,linne
Vilken årstid är bäst? sommar
Vad tycker du mest om hos dig själv? beslutsamhet
Vad är du bra på? mycket
Vem älskar du mest på denna jorden? familj, släkt & vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? tillsammans med någon

- 10 frågor om din familj

Vem står dig närmast? mamma
Har du kontakt med båda dina föräldrar? ja
Vem är farligast i din familj? jag
Vem ser roligast ut i din familj? pontus
Vem är coolast? jag såklart !
vem sover du oftast med? molly
Roligaste kvällen med familjen? haft många!

- 10 frågor om idag
Vad har du gjort? Jobbat
Vad ska du göra nu? kolla tv
Har du gjort något dåligt idag? inte än iallafall (;
Vad har du ätit idag? Smoothie
Har du duschat idag? nej, konstigt, men ska göra det just
Är du trött nu? MMMM
Vad händer idag? tv,dusch>sängen
Går du i skolan? yes
Har du varit i skolan idag? nej

- annat
Hur mår du just nu? bara bra
Är du hungrig nu? aa
Vad är klockan nu just nu? 19.56 (finsktid)
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook,msn,blogg, google


- telefon/mobil
Vem ringde dig senast? William
Vem ringde du senast? Mamma
Vem sms:a till dig senast? Emma
Vem sms:a du till senast? Emma

- familj
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? hon sitter brevid mej nu
Hur länge sen var det du träffa din farsa? 0 sek.

- övrigt
Gillar du punk? nej
Har du sminkat dig idag? nej (;o)

 

- musik
Lyssnar du på musik just nu? nejh
Vilket är ditt favoritband/artist?
många
Vad gillar du för musik? olika

- kläder

Har du fler än 4 linnen? JAA
Har du fler än 3 jeans? nej
Har tröjor? jah

- smink och hår
Använder du mascara? ja
Använder du ögonskugga? nej
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray? nepps
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? jah
Använder du läppglans/läppstift? sällan
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? uppsatt när jag är hemma, anners hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? nej



Paycheck

Sista dagen på Skeppsdal, kommer kanske inte direkt sakna katterna, men efter 2 veckor där lär man sig deras personligheter. Och att märka hur underbara de är och ändå veta att de är "hemlösa" känns ganska deppigt.
Så jag hoppas innerligt att alla de katter som är där nu Amanda, Masa, Ida, Mimmi, Latzkissa, Mandy och den nya kissen hittar ett bra ställe att bo på. (:
Imorgon står jag i ekenäs, MATILDA butiken och hoppas på att folk skänker lite pengar till hemmet, kanske köper mat, inte vet jag?




OCH så fick jag "lön" idag, blev helt chockad. Jag fick ett kuvert, tackade snällt och öppnade det inte, såg bara att det var till canny. Jag trodde det var 15€. Så jag brydde mig inte om att öppna och kolla.
När jag kom ut i bilen, öppnade jag kuvertet.
50€
.
Lite chockande ! Men såklart så blev jag ju glad, har kollat in en cardigan, så kommer väl köpa den. (;





Jobbade ganska sent idag, så jag missade bion. Men måste bara ifrågasätta en sak, vem sätter en bio att börja klockan 17 redan ? Lite väl tidigt. Så nu far jag på lördagen istället klockan 21 med Emma & Sara ♥ efter att jag kommit hem från mässan i Hesa.


Väntar på mina vinterskor ! Vill verkligen ha dem nu.



Jag har lagat smoothie också, SÄLLAN.
Känner mig så nyttig, heh.




Dålig dag

1. Huvudvärk - aj.
2. Snuva - totalt täppt näsa
3. Snö - inte berädd på det. Och snart är det baea slask kvar.
4. Massa bilar hade kört ut - fatta redan! Har det kommit snö så är det halt, så kör försiktigt eller så kör du ut. Så hamnar alla andra se massa bilar i dikena. Kör sakta för allas skull anners kan både du och andra skadas
5. Dåligt samvete - .
6. Slutar sent idag - mamma slutar sent
7. Ska på Harry Potter -vad gör jag om jag har huvudvärk?
8. Såg lo spår i snön - rädd
9. Det har kommi in ännu en katt till skeppsdal - tur att den kom in igår. Skulle varit kallt anners.
10. Borde läsa sl - prov
11. Väntar på mina vinter skor - måste låna flera storlekar för stora skor av mamma idag.


Birthday party

Började 11 idag. Ganska skönt att sova ut. Hade inte lika svår huvudvärk idag.
Ganska slapp dag idag, började läsa på moddaboken.. men det varade inte länge före den tog slut.
Senare idag blir det kalas.
Mimmi kommer väl dit (?) så har man nån att tala med.
Så nu ska jag väl snart börja göra mej klar för det.

En dag till på praoplatsen och sedan på fredagen är jag i ekenäs.
Så jag hoppas att alla de djur som är där nu verkligen får ett bra hem,
de är underbara katter som är där.


Vill ha mitt paket på posten nu... orka vänta en vecka till.



Tumblr_larmax2bnt1qbf2dso1_500_large


onsdag

Har just vaknat och varit i duschen. Börjar halv 11 idag ganska skönt med lite omväxling. Jag har sovit 10 inatt! Amazing. Ska plocka fram bär etc. Nu så ska jag göra smoothie. ;)

Resten av veckans program.


Tio små negerpojkar

Läser en modda bok, klassiker.

Tio små negerpojkar.

Helt bra hittils, fast det förstör en aning att vår lärare
har redan avslöjat typ hela boken -.-

Har ingen aning varför jag skrev det här :P
Inge liv.. ?





sjuk?

Har mått allmänt dåligt.. Började på helgen och nu mår jag ännu sämre. Sov.knappt nåt förra natten. Borde mäta febern.. Men lite svårt när man är på praoplatsen. Tack o lov att man e ensam här iallafall. Det kommer komma in en katt idag. Nån ägare som låtit katterna fövildas, så därför kommer de hit. Efter att den som kommer idag kommi hit har 2/3 av katterna kommit. Den tredje måste man avliva - den var hel vild, skulle aldrig kunna adopteras bort. ;s Så jag frågar mej själv frågan igen - varför skaffa djur om du inte tänker ta hand om det så länge du lever. Varför int kastrera djurena, när du vet att det hör till dina skylldigheter och att det kommer ungar snabbt om du int gör det? Vad gör du me ungarna sen, lägger de i en plastpåse och slänger dem i havet (har hänt)? vad fan tänker människor med?

MASA

Hoka att jag inte har skrivit ett smack om min praoplats så
jag tänkte skriva lite om det ;).

Jobbar då alltså på K-Supermarket (MASA).
Min uppgift är långtråkig, plocka varor på hyllorna och
hjälp kunder. Ascoolt -.-

Skönt att vara borta från skolan ennu en vecka!
Men synd att man inte träffar kaverin ;(


onödigt

Väntar på att mamma ska sluta jobbet och komma o söka mej. Kom på att eftersom det är måndag idag är det sång träff.. Kul,jag som har huvudvärk och snart ingen röst kvar om jag måste sjunga.. Synd... ;s

Migrän

Har haft det bra hos moster, ätit gott och skrattat en del.
Nu har jag migrän så ska göra mej klar för att fara och sova.

Det bästa med min praoplats är att jag behöv inte stiga upp en timme tidigare före för att fixa smink och hår.
Ingen set mej där jag er, och om nån ser mej så är det inte så hemskt.
Tidig väckning imorgon.. usch.



Farsdag

Väckte pappa med morgonmål på sängen. Senare idag blir det middag hos min moster med kusinerna.

Har inte så mycket mer att säga..

Borde läsa samhällslära och modda boken.. men det finns så mycket roligare saker att göra än det.



hehe.


//amanda

When the last one falls, when it's all said and done

Var och äta med mamma, brasseriet (Y) åt bla. pepparbiff, den är så otroligt god.
Efter det blev det kalas. Eller jo, var och handlade lite frukt före (; måste ju ha nåt att äta medans de andra äter lördagsgodis, om dom tänkt göra det?

Orkar inte blogga. Har sjukrygg och far just och sova.

Puss o Kram//amanda

I WANT TO WAKE UP FROM THIS NIGHTMARE

Gårdagen gillas starkt !
Kom hem ganska tidigt från Jannis, mamma jobbade och resten av familjen skulle till Vanda och spela handboll, så jag kom hem redan 11 tiden. Såg att mamma hade köpt en mixer, så jag började dirket kocka ihop lite bär, mjölk, glass o nån isbit. Blev riktigt gott.

Har varit i duschen och justochjust fått på mej nytvättade jeansen. Hatar när de är nytvättade så är de så otroligt stela. Men jag fick på den tillslut. Hörde lite med mamma också, eftersom det bara är hon och jag hemma idag, så sa hon att vi far och äta nånstans. Brasseriet kanske, om det är öppet? (yy)

Elin Blom åkte ut ur Idol igår.. verkligen synd, men måste erkänna att jag inte anser att hon varken utvecklas eller sjunger lika bra som nån av de andra, hon är lite enformig, om man ska formulera det enkelt. Min favorit är JAY, äskar hans röst och utstrålning !






Kvällen kommer spenderas med..

.. den bästa !

Hade ingen ork till att blogga från jobbet. Så jag lät helt enkelt bli. Drog iställe ner massa bra musik applikationer till min telefon. Så om man inte hittar en viss låt på en av programmen hittar man det på ett annat program ;)
Det kom en ny katt igår dit, en jätte fin och kelig grå katt.
Oba kommer också få ett test hem idag, så hoppas han beter sej så han får stanna där.
Fick veta att nästa fredag kommer spenderas i ekenäs (: Har ja inget emot.


Nu har jag varit i duschen och skannar in lite foton (eller pappa ♥ skannar in dem, jag kan inte sånt).
Ska till Janni om en halv timme, kommer vara uppe relativt länge kan jag tro och talatalatala om allt.
Och så kommer vi frossa i glass ! Blev otroligt sugen på lösglass, och det hör inte till godis strejken (y).
Så glass i stora lass som man brukar säga. (;
Blir troligen övernatt hos janni (?) får se lite.





Sleepover!

Idag efter sk. jobbet skall jag på träning, i Karis idag.
Rakt efter!
Klockan 15.30 om jag inte har missat något ;)

Efter det skulle jag egentligen ha lite chill time för mig
själv men sen så beslutade jag att jag bara måste
träffa Amanda så jag övernattar hos henne inatt ;D

Höhö.
Prata + film typ.

Lite senare imorgon kommer också Robin till mitt ♥






Kvällsjobb

Var på cafe med min syster idag, när jag sökte henne från skolan.
Ganska sött att se alla sjuåringar springa till skolbussen och tävla om vem som kommer först. ;)


Jobbade kväll idag.
For till Barösund och var där nån timme, efter det in till Ingå till veterinären.
Träffade Josse där, en liten överraskning :)
Fick däremot inte så possitiva prov svar från veterinären..
tyvärr.

Sedan talade jag med Janni och hon konstaterade att vi måste träffas imorgon.
Så morgondagens planer är lite oklara, men jag kommer iallafall spendera kvällen med Janni !
Man märker att det gått en vecka utan kompisarna.. :)



Nu måste jag och sova. Orkar inte stiga upp imorgon anners.



Peace and love ♥

Ooh yeah.

Haft en riklig bloggpaus nu igen.
Men vem orkar med det egentligen.. ?
Om man är ärlig så består denna bloggs läsare av:

- Närmaste vännerna
- Människor som känner dig/vet vem du är
som sitter och skrattar högt när den läser denna blogg
( de flesta söker också efter skvaller ;] )
- Folk som hatar oss
- Ett par random

Men nu ska vi insé faktum.
Bloggar vi för denna grupp eller oss själva
för det mesta?

Peace ;)


Har klickat hem lite saker






Frukt

Jag måste vara sjuk..? Jag har frivilligt dragit mej till hallen och kollat Jannis handbolls match.
Vad gör man inte för sina vänner? (:

Nu sitter jag och äter frukt.
Jag är så nyttig vet ni ju ! Hmhmmm (;
Har inte ätit godis på 2 veckor ! Är jävligt stolt.


Har besluts ångest över morgondagen.
Borde jag fara och äta med min arbetsgivare och familj?
Eller fegar jag ur och blir hemma ?
;'ss





FRISSA




Dagen har gått bra, nu funderar jag på hur jag ska göra imorgon, men jobbet osv.. ;/
Lite roddigt.

Kompisfotona har kommit ! Hehe, här är det på Janni, Mej & Emma. ♥




BöckerBöckerBöcker. Fick lust att läsa efter tisdagen, läste slut boken "syskon kärlek" en jätte bra bok. Läsvärd.
Så kanske jag lyckas lösa nån av de 4 böcker jag lånat.




Besökte frissan 18.00 tiden. (: Stina toppade håret, orkade inte lägga färg i det.. får vara som det är nu. Längden blev lite kortare.. men håret växer snabbt (mitt speciellt). Fick med lite produkter från en ny serie hon har köpt in, ska testa dem några gånger, om de är bra så får jag köpa mer (;




Nuu... borde jag dra mej och kolla på handbolls match.. sade till Janni att jag kankse skulle komma.. så måste väl dra iväg mej dit om jag orkar byta kläder.



katter

Var på teater igår och fick också reda på att kattungen panu hade fått ett nytt hem i ekenäs, lyckliga dem som fick lilla Panu. Han var verkligen urgullig. Nu ligger en annan kattunge på min mage och jag kollar lite tv. Ska snart söka efter den skygga gula katten igen, hon är så otroligt rädd så att hon hoppar kring väggarna om man kommer för nära. Stackarn. ;/

workworkwork

Någon frågade om jag kan visa bilderna från alexandras fest. Och tyvärr, nej det kan jag inte. Det är bilder som inte angår nån annan än de som var med på festen. :) Är just nu på prao platsen. Jobbar ensam hela dagarna, ingen annan är hemma (ibland en kille på 18). Men det att jag är ensam stör mej inte. Jag har över 20 katter att leka och kela med, nettin, bok, sudoko och arbets uppgifter. Så jag har det riktigt bra. Har just städat kattungen panus bur och obas bur. Ska snart byta alla matskålar. (; workworkwork.

PACKAD VECKA

FULT schema, men ni får nöja er med det.

 




MOI.

Dagen har varit helt bra (: Lite ovant att vara på prao, imorgon lite bättre dag, så vet man vad man ska göra ochsåvidare. Efter praon kom jag hem och duschade, lagade mej klar och for iväg till stan på ett litet ärende.
Nu ska jag snart äta och läsa klart nya FRIDA (;

Hittade bilder från Alles fest också på min kamera ! Hade inte sett dem, kom int ihåg att nån fotat med den ens.. ? Men iallafall så var det ganska kul att hitta bilderna, hehe :D


» PRAO!

Nu far jag snart till min prao plats. Måste bara packa klart väskan. Dagens fråga; har du varit på prao än och vart var du isåfall? :)

SKÖNT

Är hemma efter en kul helg med massa härliga männsikor ;) Har inte så mycket att berätta om det, jag överlåter det till Janni. Hon kanske har någo bilder också ? Mer än vad jag har iallafall tror jag.

Har hunnit på 2 års kalas idag också. Så man fick lite godsaker (paj) i sig och några koppar te, älskar te, det är nyttigt och gott.


Imorgon börjar prao tiden ! Ska jobba på ett djurhem (skeppsdal - kolla facebook sidan, massa hitte djur som behöv hem). Så ska åka iväg till Barösund, slutar 15 tiden, så då är det att snabbt komma tillbaka hem och i duschen, sen vidare på andra ärenden (: Hehe.


Nu ska ja packa för imorgon och sedan sova !
Är otroligt trött efter att man inte sovit tillräckligt i helgen.



TAMMERFORS #1

Fredag, har slutat skolan och är påväg till Tammerfors, sitter i bussen nu.
Det kommer att dyka upp tidsinställda inlägg under helgen, kanske nåt direkt från Tammerfors också (;

Har 2 väskor fulla med saker också.. hehe.
Kommersova på hårt golv, bara en tunn madrass + liggunderlag.
Kommer nog klara det, ryggen kan ju inte bli sjukare ? och dessutom är det bara 2 nätter.



Ändringar

For hem från skolan, hade inte sovit på hela natten, så huvudvärk, sjukmage, sjukmage.
Pappa var så snäll och hämtade hamburgare från silvers åt mej, så jag åt lite och sedan sov jag med Molly.
Halv 17 hoppa jag på bussen till Ingå, och därifrån vidare till Barösund med mamma.
For till min praoplats, skeppsdal. (y)
De har just fått in kattungar som kommer hamnar i känguruterapi ;)
.
.
Nu ska jag packa inför imorgon och måste också hinna läsa lite modda, prov imorgon.
.
.
HoppasHoppas.




TORSDAG

Inga prov idag, konstit nog !
Nu har jag typ tyska eller nåt liknande, pain x2000.
Får väl veta våra tyskavitsord i proven.. och sedan massa tråkit skit igen.


Efter skolan blir det skolsähly och sedan med buss till Ingå !
Ska först till mammas jobb och därifrån söker vi oss mot barösund
ska besöka min prao plats.
(:




RUBRIK

Simo har mutrat upp mig lite.
Hihi (:

Imorgon kommer jag inte blogga direkt.
Kommer troligen ett tidställt inlägg.
Eftersom jag inte kommer vara hemma efter skolan.


Har huvudvärk, har bara läst ett kapitel biologi ännu.. -.-

Och så kom jag just ihåg att jag är borta från fredan !
Höstdagarna förfan. Hur ska jag klara mig utan facebook ? ;/
Ähähäh, men det går nog, man har ju massa underbara friends där så.




Vila I Frid

En stor sak i median i Sverige för nån vecka sedan var att cancerbarnet Moa Henriksson dog.
En liten söt tjej på 8 år.
Föräldrarna hade en blogg som var populär. Har läst bloggen enstaka gånger och förstår inte hur föräldrarna hade styrka att i 3 år föra en blogg om deras sjuka dotter och hur bottern blev sjukare och sjukare.
Så nu känner jag för att lägga in en länk här i inlägget för er som kanske inte hört talas om henne.

R.I.P Moa




Kan dagen bli värre?

Hei. Humöret är på botten. Matematik provet gick inte nåt vidare. Glömde hur man skulle räkna sinus. Och så var det en annan händelse som jag int tänker dra upp här. Sista lektionen hade vi biologi. Och såklart hade vi förhör. Ren 4 rakt igenom är det vitsord jag kommer få. Såå.. Nu tänker jag bara ta det chill (skulle smaka så in i helvete med en godis påse just nu -ursäkta svordomarna). Tror jag tänker läsa moddan och igenom biollan idag.. Hatar allt skit. Orkar int fundera på alla prov som är dagarna efter varandra och påsamma gång har man massa läxor sen händer det bara massa skit ännu till. Usch. P

NO, I CAN'T DO THIS !

Matematik är ett jävlit enkelt ämne.
Men jag fortsätter svika mig själv ändå.
Orkar vittu inte mera me de.
Måst ske ändring påriktigt.

Teatern var tråkig idag.

Har allmänt en stor dilemma också.. ffan.
Orka.


//amanda

Music is a way for me to escape from the feelings

Hello, Hello beibe (;

Skolan gick snabbt, gymnastiken också, hehe, fasst man inte kunde göra alla saker.
Engelska förhöret gick bra.
Efter skolan blev det kör.
(:

Nu ska jag läsa matematik och sedan teater.
Matematiken är väl ok.. skulle gärna ha annan lärare.. menmen.
Måste väl läsa allt om
cos
sin
tan
och
skala

Jeeje.
Tumblr_l9oteoik6e1qbem0xo1_400_large

//amanda


I Cant Keep Up The Good Work.

Skola igen. Just nu sitter jag troligen på någon tråkig lektion.

Dagens program är kör och teater i pojo (:
Fasst man borde läsa på prov. Sällan.
Har inte öppnat matematikboken.. hmm.. förra gick inte skit, men inte super heller.
Så jag måste kanske ändå anstränga mig lite extra, när man har en mindre bra lärare i detta ämne.

http://antelope.wikispaces.com/file/view/school_supplies1.png/50695941/school_supplies1.png



Is It Just Me ?

Hemma !

Slutade extra tidigt idag, vilket var skönt.
Var hemma någon timme och for sedan till ekenäs och simma med Janni o Co;
Hehe, bra att man har skills i simning, not ;)

Nu svider mina ögon rejält av allt klor.
Uhh.

Måste läsa engelska ord och uttryck nu, förhör imorgon.
Samhälsläroprovet flyttades, vilket var snällt av läraren.
Och hälsokunskapsprovet, visade det sig att det skulle löna sig att läsa till, fick inte värst bra resultat.
Inte sämre än 7 men inte bättre än 8 (:
Bättre lycka nästa gång. (efter som de duktigaste i klassen inte fick fulla poäng, så var det inte nåt enkelt prov detta inte.. (; )

4991604456_0de0fd02c5_z_large


Yeah, I can pretend.
But I don't think it's fair.
I don't want to lie to my self,
why do that ?




Back To Hell

Nu sitter jag troligen i skolbänkel redan.

Veckans program är fullt.
Har fyllt i familjekalendern, så föräldrarna vet vart man är :P
Idag ska jag och simma med Janni (:
Motion beijbi.

Tumblr_l8oedqeuo01qzx5i0o1_500_large



Dagens citat.

Mamma har skaffat en ny bok, en som innehåller för varje dag ett citat.
Har gått igenom några och det dyker ju faktiskt upp några vettiga faktum
här i livet.
.
Dagens lyder såhär:
Jag tycker detta är en mycket smart mening.
Ofta gör människor misstag, stora. Sånna som man
aldrig glömer. Människor kanske dömmer dig
efter din bakgrund, efter dina rykten, efter dina val som
du gjorde flere månader, ja eller år sedan.
People change.
.
.