> Zumba

Hade föräldrasamtal efter skolan. Klassföreståndaren var lite chockad över att jag inte läste läxorna och ändå hade så pass bra betyg. Vilket ju var bra, men han berättade också en hel del om gymnasiet... vilket inte var lika "possitivt". Efter det så for mamma och jag till stan, blev lite små shopping faktiskt. Nu ska jag iväg på zumba snart!


Mera pärlot har också kommit, massa olika fäger och storlekar - bara att lägga in en beställning! ;)
Fick även hem lite annat med posten.


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

För framtiden. Enkelt svar.
Man vet inte något om framtiden. Om man har familjen kvar, vilka kompisar man har, vad man jobbar med, om man är nöjd med sina val i livet. Om man lever? Vad som helst kan hända. Det är en av de saker jag tänker mycket på just nu, med alla val att välja, skolor etc.


Tumblr_lfnaddtb4t1qb9n8vo1_400_large

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Hmmmhmm.

Var med Alle och skrinnade. Vi föll inte ialllafall ;) Sedna blev det my place, vi drack varm choklad och talade en hel del. Talade med Janni också! Fick mig några goda skratt, hahahah!

Nu kollar jag Bones och sedan måste jag väl packa väskan tills imorgon, skola igen.
JepJep nice.

Dag 15 – Någonting jag ångrar

Alla val man gjort och gör hela tiden, visst ångrar man saker. Man gör dumma saker vilket man ibland ångrar, men om man inte gjort dem skulle livet aldrig se ut så som det gör nu. Så just nu kommer jag inte på nåt specifikt jag ångrar, men säkert finns det någonting.
Regret_large
//Amanda

Daughtry

Sitter och lyssnar på musik, blandannat superbra Daughtry, de har vissa låtar man verkligen fastnar för. Så har vi lagat några smycken idag också. Det är tyvärr svårt att få armbanden bra på bild.. :/ Bäst är det att se dem i verkligheten, armbanden är inte ens hälften så fina som i verkligheten när de hamnar på en platt skärm.

Nu blir det COD tror jag. Anners har jag planer med Alle imorgon, ska och skrinna ett varv och sedan till mitt, ska se om nån annan kommer med också, hör av dig om du vill me! Janni skulle kanske joina efter sin match. (y) Vi har en heel del att prata om ;) Så morgondagen kommer blir helt heissan!
En favorit
Till en bekant
> Åland


Något Janni gillar...

... är att lägga in hemska bilder på mig. Tack Janni! Älskar dig med.
.
Var till säpö med mamma och köpte lite lådor till pärlorna. Ska snart börja laga några armband som en bekant beställt. Har också ett paket med ett armband som ska skickas till Åland på måndagen. :D
.
Anners kanske jag far ett varv och skrinna.. om jag får någon med mig det vill säga.

Lärkkullas datasal

Lördag.
Imorgon skall vi härifrån, skall åka iväg tidigare
än de andra, så jag hinner på matchen i Åbo.
Vi borde ha bra chanser att vinna, harr vunnit dem hittis
*knackar i träd*.

Annat ointressant sparar jag tills senare.

Hittade en bild som aldrig har publiceras i nåt inlägg, så
här är den :D En bild från Amanda i höstas ;)


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän

Har många vänner, vissa bättre än andra :)
Men Janni är en av dem som står mig väldigt nära, så det blir en bild på henne och mig.
Hon är en som lyssnar, förstår, säger emot och håller med, hon vet det mesta.
Så tack och lov att hon kommer vidare till gymnasiet hon också, känns bra att veta att flera av mina kompisar ska dit.
.

UK

Har inte nördat bloggen nu på ett par dagar..
Är för tillfället på ett "hjälpledar veckoslut" i lärkkulla.
Ungdomens kyrkodagar.
Skittråkigt. Höstdagarna var tom. helt okej roligt, men
här diskuterar vi en massa onödigt o sånt -.-

Mokade ordentligt idag morse också, ifall du läser detta,
förlåt ;( (nologer), liten ursäkta present på måndagen ><

Mat >> Träffa folk

Dagen har gått bra, kom hem och spelade COD med min bror, Emma och Riku. Hehehe.
Tror bestämt jag kommer bli en liten amatör nörd. ;)
Nu ska jag äta och sedan ska jag till stan och träffa lite folk.
Kallt blir det, men far hoppeligen hem till någon efter det.
Vår lilla nerd hörna.
//amanda

Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag vet inte direkt om det är en dålig vana, men den är extremt generande/nolot! Jag har en tendens att gå och sjunga för mig själv, när som helst och var som helst, speciellt om jag har tråkigt eller är på bra humör. De som känner mig de vet. Förlåt för det, men dåliga ovanor har vi ju alla! ;)
Tumblr_lfmv0lecqt1qf1jubo1_500_large

Smycken


Paket !

Hade en stressig morgon, med stort S, lockade håret vilket tog en hel evighet. Blev lite väl lockigt, men anner helt bra.


Vi fick veta vad vi fått i engelskaprovet... haha, det var verkligen dåligt för att vara mig! Så nu måste jag väl vara grymt aktiv på lektionerna och få bra i grupparbeten och uppsatser.
Det har kommit paket med pärlor i både hem och till posten, så nu väntar jag på mamma så hon hämtar hem det andra paketet. Har ockå beställt annanstans ifrån, men de kommer väl först om någon vecka.
Så det blir bara att sätta igång smyckesverkstaden igen, men måste ju läsa fysik också, har prov imorgon och förstår ingeting. ;) Smyckena är mellan 10-20€ beroende på materialkostnaderna. Men det är ju personligt, ingen annan har ett likadant!

En annan kul sak är att jag hade rätt! Hehe, blivande läkare är man ju, haha!


Masumuskleeer

Kändes grymt bra att fara iväg till sportten, tungt var det såklart, men nu efter känner jag bara hur mina magmuskler (vilka? ;o) har jobbat och mina benmuskler.
När jag kom hade jag kallt, minus tio ute, men det känns kallare.
Men mamma placerade datorn i min famn och nu har vi klickat hem lite pärlor till.. :)
Fick reda på att jag kommer sluta två på tisdagarna efter vecka 8, sportlovet och sluta halv fyra på onsdagar istället. Ganska skönt nog, på onsdagen är det tre timmar musik som gäller! Jess! :D
.
Höhö, fick ut biologiförhöret här nån dag också, fick 9+, så nog är jag helt nöjd nog, två poäng från fullt.

"Jebooouu"

Har sjukt tråkigt. Förstår ingenting av fysiken, nicenice!
Vill bara att tiden ska rusa iväg så ajg slipper till sportten och känna att jag gör någon nytta alls.
Facelook Today - trött, tröttare, jag!

Summer of 69

Dagen är snart slut igen! Fick ut mitt finskaprov, blev väldigt förvånad. Som folk brukar säga anners "de gick skiit, ja får en femma! yhy" Så trodde jag att jag påriktigt skulle få en sexa. Så kände mig mycket förvånad när jag fick ut mitt prov och fick en åtta! Liten chock fick jag ju. Jag brukar ha en sjua i finska.
På musiken sjöng vi "Summer of 69", kommer troligen sjunga den tillsammans med andra musikgruppen på sommaravslutningen! Tror att jag tror det kommer bli gr8 bara man tänker lite possitivt :)


Ska just läsa till fysikprovet - som vi har på fredagen. Känns inte riktigt okej när man inte ens vet vad provet kommer handla om, eftersom man gett upp efter när man inte förstått något när läraren mumlat vad det handlar om och försökt förklara hur transformatorer etc. fungerar. Så allt blir nytt att läsa hemma nu.
Och 20.00 blir det RumpaMage, måste ta mig i skinnet och använda mitt månadskort!

Tumblr_lfcvw31rgd1qfc53bo1_500_large

 


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

En miljon är en hel massa pengar. Jag skulle lägga undan en massa pengar till sparanden, så kanske man inte skulle behöva ta studielån. Det är det jag tänker på mest när jag får den här frågan, men såklart skulle jag shoppa en hel del, både kläder och saker. Materiell är man ju också lite. Vanligaste svaret skulle vara "jag skulle ge till välgörenhet"... vilket skulle vara en bra ide det med, men man måste ju fundera lite hur man spenderar pengarna. Usch, jag är så självisk.Men smartast skulle det väl vara att lägga in det mesta på ett sparkonto.
.
Tumblr_lfk9wlmrnm1qcy3seo1_500_large

Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Måste kunna vara sig själv det är viktigt.
Humor är alltid ett plus, någon som får en att skratta.
Inte visa en sida till tjejen och en annan till kompisarna.
Passligt med självförtroende.
...
Och en goddoftande killparfym gör usen. Haha!
Det finns säkert flera saker jag skulle kunna räkna upp här, men jag varken orkar eller hinner. :)COD - 35

Skoldagen gick helt bra, en lite "spänd" början på samhällsläran, när rektorn kommer in tillsammans med klassföreståndaren och vill att alla ska skriva ner vem det är som har kastat saker på läraren. Fick ut mitt matematikförhör - andra gången jag fick fulla poäng, ska visa den där läraren att han hade fel.
Efter skolan blev det Emmas place och där matade vi lite COD, man kan säga att det var första gången jag spelade det, så sakta men säkert går det ju. :P 35 är rekordet hittils. Nu väntar jag på att min bror ska komma hem på posten, så jag kanske ska få spela lite med honom... men självisk som han är så tvivlar jag på den saken. Teater övningen var lame, sällan. Vi var hälften av alla som borde varit där så vi övade bara lite repliker.

Det har sjunkit ner en hel del "bakelser" idag när jag kom hem. Mamma har ett ljusparty hemma så hon har bakat en massa gott, som jag tyckte att skulle sitta bra med i magen. Hehe. Så det blir sportten imorgon, kanske 2 timmar, om jag orkar.

5387111861_ec92026656_z_large

Dag 5 – Någonting jag vill just nu

Just nu. Vill jag få alla prov överstökat. Få ut ett bra resultat fasst det är omöjligt.
Så det är väl något jag vill just nu. Efter att allt det här är över slipper jag till Påminne, Sportten och umgå med kompisar mera. Det ena leder till det andra.
Tumblr_lfia7p8ci21qfqumqo1_500_large

tråkigt

Hellohello sitter på teaterövnng. Alla är typ hemma o möglar.. Så vi är inte så många. Har inget annat att göra så ett heeelt onödigt inlägg höhö.bloggar mer när jag kommer hem! (::

En till dag med arga miner...


... igen. Klassföreståndaren har gnällt idag igen, men fick inte reda på någonting. Sista timmen idag flög det ett gummi mot samma lärare som fick järnbiten mot sig, läraren rusa ut från klassrummet och vi visste alla att det inte bådade gott. Efter någon minut hör vi "klickklack" och rektorn kommer in i klassen och säger att det inte är okej att kasta saker på lärare och att vi skulle fara hem. Att saken kommer tas upp imorgon igen, de tär inte slut ännu. Så jepp, ännu en dag men skyllor och arga miner.


Inga planer idag, borde fara till sportten, har totalt glömt bort mitt månadskort.. :/
har så mycket prov nu så jag hinner inte alls dit.. känns bra alltså! Nejnej.
Ska läsa på engelskaprov nu, har inte läst nåt före nu. Gr8!


961982-9-1295879896967_large


Me todayPS. Finska provet gick åt skogen.StudyStudyStudy!

Ja..
Idag har det inte hänt nåt speciellt.
Träning, provläsning (engelska), städas
(igen!), talas i telen med Amanda osv.


Haha, har också lyckats tappa bort mitt bankkort
så ringde idag och stängde av det.
Vi får se vad som händer näst.. x'DHar kalas..

.. och sitter på datorn, som vanligt. Handboll på tv, konversationer på msn, skvaller i matsalen och så måste man ändå läsa till finska prov. Kan ganska mycket av grammatiken, inga ord och har inte läst igenom texterna fast läraren sa att det kommer överättningsmeningar därifrån. Dum som man är.
Anners är jag på jävla bra humör! :D
Hehehehe.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har en hel massa tankar, önskningar, drömmar och förhoppningar.
Jag tänker skriva om vad jag hoppas om i framtiden, lättast så. Allt i ett, nästan.
Jag vill gå ut gymnasiet med ett bra betyg, även i finska, jag vill kunna tala finska vid det här laget så jag kan fortsätta studera i Finland. Om jag inte klarar finskan betyder det Sverige för mig. Så mitt mål just nu är väl att klara av finskan. Efter gymnasiet söker jag till läkarskolan och om jag inte slipper in dit så far jag väl till folkkis ett år, på medicin linjen och därifrån vidare till läkarskolan. När jag studerat klart vill jag få ett bra jobb som läkare och att jag bygger upp en bra lön. Jag vill säkert också ha barn nångång i livet. Jag vill gärna bo i ett fint egnahems hus där man kan ha några djur, gärna utomlands, har ingen lust att stanna i Finland. Anners betyder ju familjen & vänner en hel massa, så att alla hålls friska och inget tragiskt händer är väl en önskning som betyder mycket.
Over and out.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför

Jag har egentligen ingen favorit årstid. Gillar både vinter och sommar, däremot tänker jag inte så mycket på höst och vår, de är liksom bara nåt som man måste deala med.
Kanske jag ändå gillar sommaren mera än vintern..? Sitta på stugan, åka båt, simma, stranden, kompisar etc. det är nåt jag gillar mycket! Senaste sommaren var toppen, hade jätte roligt, många minnen och jag ser fram emot sommaren 2011!
58768_434376221099_566921099_4907686_2184282_n_large

Don't be fancy, just get dancey - nattinlägg

Spenderade kvällen hos Alle med fina och välmående människor, haha!
Har inte skrattat såhär mycket på länge. Ett stort tack till Alle för en grym kväll.
Klädesvalet för ikväll var enkelt, en lång vart trekvartsärmad frånH&M och treggins från Only, så nu vet ni vad jag har haft för kläder på mig idag (igår). :)

Dag 2 - det här hade jag på mig idag

Satt på knäppen igår kväll, god mat är nog nåt av det bästa.
Värsta fetmabarnet är jag med!
;)

Idag gav jag mig iväg till frissan, lite ändringar blev det hon tunnade det som vanligt och så blev det ju kortare + att jag ändrade min panlugg lite, jag hoppas bara jag blir nöjd med det.. På stan köpte vi nya skrinnskor, mina första flick-skrinnskor, haha, har alltid skrinnat med pojk-skrinnare. Tycker inte om att skrinna, så skrinnar bara när jag måste. Men nu sa mamma att vi kan köpa ett par nya, så jag har när vi ska skrinna med skolan.
.
.
Det här hade jag iallafall på mig idag på dagen. Får väl lägga in en bild på kvällens klädval senare, om jag hinner.


Top - H&M
Tröja - från Paris
Treggins - Only


Design ändringar

Vi ska börja fundera på en ny deisgn, så lite små ändringar kommer säkert ske.
Kan se konstit ut imellan, men vi får hoppas det blir bra i slut ändan. :)

Puss!


Påminne

Ja som ni vet var jag igår till Amandas och läste finska
till hennes prov. Hon kommer att klara det fint ;)

Mina planer idag var träning efter skolan och sen
Påminne med Robin, Felicia, Viivi och Emmi men Emmifjanten
feida -.-'

Ja, kul hadd vi!

Alltså fan så intressant.
Sällan ja jomar att mina inlägg är tråkiga.
Som egentligen gör inlägget ennu tråkigare but
don't like it don't read it?Bildeeeeer ;D
Eftersom man har tråkigt.

Tänkte ta detta, det är inte samma saker som Janni hade, men vissa är likadana,
men olika saker skrier vi ju ändå :)
(ser att inläggena kommer i fel ordning, ojdå)

Dag 1 – En bild på mig + 10 faktan om mig.
Dag 2 – Det här hade jag på imig dag.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – Bilder på ett ställen jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag ätit idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Nåt som upprör mig.
Dag 21 - Min tro.
Dag 22 – Mina föräldrar.
Dag 23 – Nåt som får mig att gråta.
Dag 24 – Min favoritplats.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Dag 1 - En bild på mig + 10 faktan om mig.

1. Jag kan ingenting om teknik, inget extra om datorer, telefoner eller något ifall jag behöv göra nåt speciellt med datorn så ber jag min nörd till pappa att fixa det. :P

2. Jag har medfött hjärtfel, föddes utan mellanvägg i hjärtat, så den måste sys dit - så jag har en goretexlapp i mitt hjärta. Jag lever helt vanligt, äter bara blod-ut-tunnande medicin morgon och kväll.

3. Jag vill alltid ha rätt. Jag älskar att ha rätt. Men har lärt mig att det inte alltid ändå är så. :)

4. Har aldrig testat röka, tobak är nåt av det äckligaste jag vet. Förstår inte hur man kan utsätta sin kropp för sådana gifter. Det är nåt jag kanske kommer testa (ett bloss) senare i livet, men har inget behov av det nu, verkilgen inte, det luktar illa, man får dålig hy, det skadar kroppen och allt annat möjligt! Usch helt enkelt.

5. Jag vill bli läkare när jag blir äldre, vill studera vidare till det efter gymnasiet (kanske folkkis), men vet dock inte om jag orkar studera så länge och klarar av studierna till det, speciellt inte på finska, så har allvarliga tankar på att studera på läkarlinjen i Sverige. :/

6. Jag är mycket med min familj, de betyder massor för mig. Jag anser att varför kasta bort den tiden på att istället festa varje helg och inte alls vara hemma, när man hinner göra det senare i livet? Alla växer vi upp, den här tiden kommer inte igen.

7. Jag tycker om att läsa, man kommer in i en helt annan värld, man kommer bort från sitt eget liv, får läsa om andras problem så jag läser speciellt mycket om det är någo problem eller liknande i mitt liv. Då kan jag läsa flera böcker på en vecka.

8. Jag vill skaffa napakoru, men före det vill jag känna att jag är bekväm med det, att jag har en tränad kropp som jag trivs till hundra med. När det händer så skaffar jag napakoru. Därför har jag inte skaffat det ännu, men kommer verkligen skaffa det ännu, det hänger bara på mig själv.

9. Jag är väldigt kort. Men det har aldrig stört mig, tror det stör andra mera än vad det stör mig! Vilket är ganka roligt. Har inget emot att vara kort, hellre kort än jätte lång. Klart jag gärna skulle bli 160 men jag överlever om jag inte blir det. Kort har jag alltid varit och kommer alltid vara. :D

10. Jag har en gång i mitt liv färgat(blekt) mitt hår, det är länge sedan men ångrar det nåt otroligt, det såg så enformigt ut och så jätte tråkigt ut, men man måste ju testa på allt. Men nu är det snart helt borta, mitt hår har växt ut så mycket så det är inte mycket kvar, nu har jag min naturliga hårfärg.Do not blame me.

Vilken skoldag! Skrinningen gick okej men på fysik timmen började allt! Det flög en metallsak mot tavlan, läraren berättade till vår klassföreståndare, så alla tre sista timmar gick mycket åt till att försöka reda upp det, men såklart misslyckades det. Ingen sade vem som kastat det, så klassföreståndaren fick inte det upprätt.

Anners har jag inga speciella planer för idag, kanske far ett varv till sportten, zumba eller RumpaMage.
Men känner mig jätte lat så kan nog bra hända att jag skippar det :P
Imorgon blir det frissan iallafall! Äntligen, längtar!

Tumblr_lfcnyjzhkg1qfr3imo1_500_large

·


Jag ↓

http://zuzibuz.blogg.se/images/2007/bambi_1194892985_1541795.jpg

 

//Amanda


Sjuka Magmuskler

Tråkig skoldag, inget nytt att berätta. Janni kom till mig efter skolan, gick igenom finska grammatiken, så nu är det bara ordenkvar + styckena. Vi orkade inte riktigt med allt, blev iställe så att vi disskuterade en hel massa saker, fick koll på saker nu som man inte riktigt vetat va man ska tro om, vilken givande dag, och så har vi skrattat så jag har helt sjuka magmuskler nu.
Men roligt var det!

Planera för resten av veckan är någolunda klara. Fredag & söndag ska jag total nörda finska och engelska, så kanske man far till sportten också. Lördagen har jag  andra planer, ingen finska då inte.
;)


Är man retard så är man!

GottGottGott!-

Grattis till min bror som fyller 4 idag! Eller egentligen 13, meeen åldern 4 passar honom bättre.
Ska snart bege mig iväg till skolan, tyska två första lektionerna. Avskys förståss.
Janni kommer till mig idag och hjälper med finskan, ska gå igenom all grammatik,
inte orden!


Janina - jo jag säljer smyckerna. Nu är det flera armband som har sålts :)
BodyStep + RumpaMage

Biologin gick Ok, inget mer att säga om den saken.
Anners var vi till folkkis, så dit kanske man far efter gymnasie ett år ?
Beroende på hur tankarna går om några år.
Blev en takeawaylunch med Janni från darins, åt i bilen till pojo.
Hjälpledarkursen gick okej, lite mera saker inplockat i shcemat för kommande månaderna, men i april är allt över!

Ska klä på mig mina träningskläder och börja gå till sportten, det blir BodyStep och RumpaMage med Sara ikväll..
vet inte riktigt när jag ska pricka in finskaläsandet.. Janni kommer hata mig för att jag inte kan några ord imorgon.

http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6172353/62145_105820872816149_100001647110362_44753_5164715_n_large.jpg?1294679519
www

Har ångest över biologiprovet. Har inte läst så mycket jag borde.. men det finns väl inte så mycket att göra åt den saken nu mera.
Idag ska Janni & jag på hjälpledarkurs igen (känns som om jag är där hela tiden!) så kommer troligen inte blogga fören kvällen. Och på kvällen far jag till sportten med Sara.

Könshormoner, graviditet & födelsekontroll

Har en grym huvudvärk så det blir ett snabbt och kort inlägg.
Skolan gick bra, teater på kvällen vilket var helt okej men börjar bli lite hes skriker en hel del i slutet..
Har också fixat med Alle lite. Hähä.
;)


Har gjort lite nya smycken också.Pärlorna har blivit gula på bilderna :/

Ska begrava mig i biologiboken nu, har prov imorgon.


Ny väska!

Är på värsta städningshumöret så har städat lite skåp och lådor samt
hyllor.
Hittade ett par mammas gamla handväskor och det var en av dem
som hon ville lägga undan (oanväng dessutom!) men den ser ju helt
okej ut!
Så jag tog den! ^^D


Oh Yes.

Tisdag innebär att jag har en onödig timme gymnastik, dubbeltimme sl och teater.
Senare mot kvällen kanske det blir sportten om man får med någon kompis.Musiken är det enda som gör att jag orkar ta mig igenom lektionerna i skolan.
Och förståss har man ju kompisarna också!
:)

837300-11-1295294344132_large


Nattinlägg

Vetni, när skolan började igen efter jullovet så bestämde jag mig för
att vakna genast varje morgon när klockan ringer och inte dra mig i sängen
ca 45min.

Ärligt sagt klarade jag det första dagen och nu är allt som det var före lovet.
Har ni några som hälst tips om hur man vaknar bra och snabbt på morgonen?
(Ifall man har en usel självkontroll xD)
Förr gick det hur bra som helst, menmen..

Har kollat lite youtube som vanligt, borde ha en datalakko igen..
intresseklubben antecknar flitigt igen engång...

God natt gott folk ;)!


Yeah, snart min honey ;)> Sportten

Om dryga halv timmen ska jag träffa Sara på sportten. Nu gäller det, ska ta ett månadskort och ska träna en hel massa! Blir zumba idag. :)


Var via biblioteket med Janni idag, lånade en hel massa böcker, ena är redan läst, jag är småttt boknörd (ibland). Haha.  Nåt mera har jag inget att säga, ska läsa biologi och finska ord. Joo, min räddare i nöden - Janni ska komma och hjälpa mig med finskan på torsdagen, tackochlov säger jag bara. Jag har förstått det mest hittills, men idag for allt åt skogen, förstår ingeting mera. Finska är verkligen inte lätt. :/


Webcamen på datorn är verkligt dålig.

 


At Robins house

Sitter nu hos Robin, har hjälpt lite honom med en finska sak och så.
Nu skall vi se på film, det blir antingen Kauna, Sauna, Dreamcatcher
eller The ring 2 ;)
Har inte sett nån av dem så vi ska se vad det blir!
Ps. in case u didn't know, Robin har en massa med filmer :D

I'm leaving On Monday morning

Måndags-stress. Att orka stiga upp på morgonen, komma ihåg alla saker till skolan och att hinna göra sig klar i tid - inget jag gillar. Men det är fallet jsut nu, är stressad helt enkelt. Dagens program är at läsa repliker (till teatern) och så ska jag (måste jag) dra mig iväg till sporten på BodyPump (?) eller zumba.
;)

Outfit today
Next stop - hell.

//Amanda

Bilden säger allt.

 

 

//Amanda


Moi

Ska fara och träffa Alle & Crisse i påminne, snoukka lite och sedan på kalas. (:
Borde läsa biologi och finska idag också, hupps.
Ingen lust att blogga och har lite brottom :P
//amanda

Filmkvällen!

Kom för en stund sedan hem från Felicias filmkväll,
efter att ha fört Robin och Emma hem.
Vi hade det n.i.c.e och så hela tre filmer!
(som inte var hela tre utan två och två halvor.. ><)

Ja imorgon kommer Robin hit, inga träningar ens, lyx!

Men nu skall jag gå och lägga mig, kommer att vara skittrött
annars..
propp mätt

Har just äti en jätte god middag me trevit schacka. Nu ska man ta de lite lungt så orkar man vara oppe och vara social resten av kvällen (:::: hähä.

> Match > Felicias filmkväll

Har städat en hel del de senaste dagarna (y)! Stolter ;D
Har gått igenom lådor och klädskåpet.
Mitt klädskåp är nu tre stora klädhögar fattigare.
En del som var smått gick till Sani, och resten som jag inte har
använt säljs elle skänks.

Egentligen skulle Robin komma hit idag, men eftersom det visade
sig att vi har match och att Felicia har filmkväl så det blir imorgon
istället :)


Kolla på vår smarta katt.. -.-'
Han ligger i en extremt lite pafflåda med trädstickor i
istället för en mjuk "korg" som jag har lagat.. x)

Vinterväder

Det är underbart väder, solen lyser, det är kallt och snön glittrar ute.
Så måste väl dra upp mig från soffan och göra nåt vettigt nu.

Mera pärlor

Några smycken till! Mamma och jag satte och hade lite kvalitetstid, haha. Vi lagade ett par smycken.
Kollar let's dance och äter lite gott. Planerna för imorgon är (Y) :D Söndagen också!

 

Janina: Vi har mest lagat smyckena ännu, lagt ut dem och så, har inte kommit igång helt ännu.
Kul att du gillar det, jag tycker själv om turkost så jag tyckte det sista skulle passa mig perfekt. :)Fredag!

Inne-gymnastik idag, fick långsamt och var tråkigt, lika så hela resten av dagen.
Gick hem lagade lite mat och sedan har jag bara slappat.
Dygnsrytmen är ännu inte helt bra, så är fortfarande trött, har lite huvudvärk - anners skulle jag vara i påminne med Alle! :)
.
Kollar ett mäklarprogram nu, ganska intressant, och fina lägenheter.
Skulle nog smaka att ha en sådan fin lägenhet när man flyttar hemifrån. Men nej, tillbaka till verkligheten!
Ska jag kolla lite pärlor och sedan kommer väl mamma hem snart och så ska vi laga mat.

Bjuder på den.


Känns som fredag idag, men tyvärr tyvärr inte.
Osminkad och fin. JesJes ;)
Varma smörgåsar. Nu måst jag sluta heihei!

Frosen cobweb & a window

Notise the dead spider.

1000

VSitter nu i skolans matsal och borde höra på någon axxel info, fast man sitter ju o spelar angry birds o lyssnar på musik från amandas tele ;D Ikväll blir det vell påminne med amanda och kanske flere? Fö mig blir de skidor och för amanda breda! Men nu tänkr ja fortsätta spela, jobbit att skriva på toch.. Detta blir vårt inlägg 1000 på bloggen, shit ! :D // Janni

Min favoritfödelsedag

"Dag 18, min favoritfödelsedag" från detta inlägg.

Jaa.
Favoritfödelsedag?
Vetni jag får tänka en god stund före jag kommer på nåt
vettigt :D

Hm, kanske min favoritfödelsedag var när jag fyllde 14år.
Jag hade en fest i mitt garage (som iår), och då hade
vi enormt roligt, volymen på fullt och vi dansade tills benen
inte höll.
Det enda som var negativt detta år var att det blev jävla kallt xD
Vi hade roligt iår också, men tycker vi hade ennu roligare och allt
gick galnare till ifjol!


Yeah, memories ;)!!


Bild från just denna fest :D


Lite reklam (;

Har lagat 3 nya armband idag.

Problemet är bara det att vi gör inget med en mamma smycken, fina är de såklart men det blir liksom för mycket om man lagar nya hela tiden.

Såå > vi kommer sälja våra smycken.

Har alla hemma hos mig så om det finns nåt man fattat tycke för så kan man höra av sig!

Storlekarna går att ändra på dem och kanske nåt annat om önskas.

 

 

(pärlorna som är glas är rosa)


(fick inte en bättre bild, men detta är lite av en favorit)


(pärlorna är grannturkos påriktigt)
(mitt personliga dock)


Mitt favoritminne

"Dag 17, mitt favoritminne" från detta inlägg.

Har en massa bra minnen som jag brukar bläddra igenom då
jag är ledsen eller har svårt att peppa mig själv.
Har en massa med mina vänner genom tiderna, enda från lågstadie :)!


Detta är en underbar bild från marknaden 2009 8D!
Obsevera kinesen till vänster!Men ett av de bästa är Thailandresan till Phuket för kanske 2år (?) sen!
Varmt väder, god mat, ingen stess, ljuvliga människor, ingen skola, stranden,
snorklande i det kristallklara vattnet på Katabech, shoppande med valutan
Baht, små utflykterna, varma & mysiga kvällarn osv.

Gooosh sku sita med en färdig bokad resa dit nu!
Dag 17 - Mitt favoritminne

Tog en av Jannis dagar, hehe. Janni kan säkert ändå ta om detta.


Minnen är nåt som lever kvar, har en massa underbara, men det jag tänkte på just nu var Paris.
De dagarna vi var där med min familj och Janni.
När vi gick omkring i varma Paris, fick se alla sevärdheter, shoppade och allt annat roligt!
Måste säga att jag skulle gärna tillbaka dit just nu, det var varmt och fint där, här är det kallt och mörkt. Och så alla roliga saker Janni och jag sade och gjorde, helt sjuka juttun som man skrattar åt! :D Minnen är nog nåt som jag uppskattar, också minnen som är mindre bra, är helt bra att komma ihåg.
Jag glömmer aldrig denna resa, så det är ett riktigt minne för livet!


Så har man ju huvudvärk också.

Inget att säga om skolan annat än att -  försöker satsa på skolan men tiden går så långsamt.
Huvudvärk hela dagen, ingen fastföda förrän 16.30 tiden, så det kan ju vara orsaken. Men nu ska jag ta och äta ordentligt, jag överlever inte på en semla.
i like it the way you move on the floor

Hej! Sitter med näsan begravd i biologi och matematikboken, och hoppas på att snart bli klar med det.
Anners lägger jag in över 500 bilder in nu till datorn. Kommer inte orka gå igenom alla. Så tänker bara gå igenom de nyaste.
Skolan gick trögt, dubbeltumme SL, det jobbigaste på hela tisdagen. Och så en matematik timme där jag tänkte flippa pga. vår lärare! Jees. Har just kommit hem från teatern, har bestämt datum för premiären och föreställningen, så välkomna 13 & 14 mars på amatörteater. ;)
//amanda.

Pärlor

Nu har mamma och jag fått våra första armband gjorda, lite klurigt men kul, märkte att pärlorna har slut snabbt så måste beställa till ganska snart. Men här kommer mammas första memoryarmband i ametist färg (dåliga bilder) & mitt armband i turkost. Nu ska jag ge mig av till skolan.
//amanda

Oh f*ck it's Tuesday

Tisdag.
ÄH.
Skola, träning i Ekenäs, skola,
jumppa på moron, SKOLA!

Jumppan är baldans. Fast vi inte har ens en bal iår?!
Skitonödigt. Som ni märker är jag hemskt motiverad..
BTW, kom på att jag har glömt de färdiga rubrikerna
från detta inlägg, så skall börja med dem igen, elr fortsätta då.
Vinterbild från Fiskars ifjol :)
Borde bestälta min systemkamera snart så jag skulle kunna gå ut
och fota lite grann!Måndag åter igen.

Morgonen var rent ut sagt hemsk. Att stiga upp, och göra sig klar i tid.
Anners var det ju inte nåt fel på att komma till skolan och träffa alla kompisar.
Saker man hade bestämt att man skulle ge en ny chans for helt åt skogen, efter som det första läraren gör när han kommer till klassen är att börja gnälla och joma på oss. Dumt gjort eller vad? Nya regeln är den att man har 3 chanser på dessa letionerna, man får 3 varningar och efter det får man kvarsittning. Detta gäller under hela resten av skolan, enda till sommaren! Så jag kan t.ex. få en anmärkning varannan månad och sedan kvarsittning, sjukt! -.-

Anners har det varit en hel del barnsligt skit i skolan. Men inget som angår mig, så jag kan lika bra skratta åt det.

Efter skolan blev det Darins med Emma, Emma och Janni, eftersom jag inte ätit nåt sedan morgonen.. :/
Nu har mina två andra paket också kommit hem på posten så det gillar jag starkt! Hehe. ;)


http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6070572/tumblr_ldhhfyXwNY1qabc4to1_500_large.jpg?1294342564Shoppingen

Ja, i Sverige var det ju en massa rean, så köpte också en hel del (a).
Så här kommer en bild på vad jag i stort sätt köpte ;)

Från vänster: halsduk, grå cardigan, pyjamas + pyjamasbyxor x2,
grön långärmad, gråvit randig tunika/sommarklänning, brun topp,
beigetopp, svat t-shorta med bild, brungrön armé topp, vit topp,
orange topp med en ficka framme.

Ja plus underkläder :D
Rean var tokig! Härliga priser!
highway to hell

Sitter och äter morgonmål. Min svarta topp är blöt ännu sp drn måst tumlas och seda ännu fönas. Gr8. Anners känns det väl bara flrjävligt att stiga upp den här tiden. Finns väl ingen annan förklaring..

Emilia

Funderade vad jag skulle lägga på mig imorgon till skolan och blev och tänka på ifall jag skulle ha Emilias garderob så skulle det inte vara nåt problem. :)
-
Jag har en kompis med fett nice klädstil. Hon kör sitt eget lopp och bryr sig inte om vad andra tycker. Go girl!


Emilia - Kolla en mode och foto inspirerad blogg.


Bilden är Emilias också. Från bloggen.


Yeah!

Bloggade inget igår eftersom var så slut efter Sverige resan ><
Sov en god stund på dagen...
Ha varit hela dagen hos Amanda som ni redan vet, så bloggande
har inte varit på topp idag.

.. och skola imorgon!
Gillas och gillas inte.
Kul att komma in i rutinerna igen och träffan kompisar.
Men dock är det ju endo skola -.-
Janni

Kommer dö när jag måste stiga upp före åtta imorgon. Somnade igår igen närmare tre tiden,
inte bra alls. Och så sov jag till halv ett. Kommer vara ett rent helvete imorgon.

Janni har äntligen kommit hem, så hon ringde och sa att vi skulle träffas.
Så nu kommer Janni hit, det var ändå en tid sedan vi träffades (nyårsdagen)
så det finns säkert ganska mycket som kan diskuteras. :)
Anners ska jag väl bara ta det lungt, läsa igenom lite biologi eftersom jag missade ganska mycket där.
Söta som vi är ♥

Startar med en bild. Emma fotade så tyvärr är inte sötisen själv med på bild.
Som ni ser kom också Sara idag till mitt.
Vi har ätit godis, chips och druckit cokis tills vi inte velat ha mera! Talade en hel del och kollade film,
tyvärr missade Sara slutet så en kort genomgång av slutet på "ondskan"
(Snyggaste Erik anlitade en advokat så skolan blev väl typ stämd i rätten, när Erik kommer hem hackar han upp sin styvfar så att han inte kan varken tala, gå, se, lyfta armarna. Han är halvt död. Lika bra så).
Emma och Emma blev till elva typ så vi hann diskutera lite, vilket var helt trevligt :)
.
Snart måste man väl och sova, skolan börjar om en dag.
Urk.

Rubrik.

Sovit extremt dåligt, somnade tre tiden och vaknade allt för tidigt, var långa stunder vakna på natten också. Så jag är trött helt enkelt.
.
Måste in till stan ett varv med mamma idag  före Emmorna kommer. Så hinner inte blogga nåt mer :)

Ungdoms rummet

Sitter här nu igen framför datorn i ungdomsrummet
på Viking Gabriella.
Blir verkligen störd på ett par ryska skitungar som
spelar Wii här när åldersgränserna går 12-17.
Ljudeffekter sparas ej.. -.-'

Tycker verkligen synd om Tv skärmen, är helt täckt i spott
när 7 åringen fräser 2cm från skärmen.. hmm


Imorgon bär det av hemmåt.
Före vi åker iväg från båten skall vi besöka Tax Free:n
EmmaEmma

Talade med råttan Emma och Emma. Vi smider planer för imorgon. ;) SCHALLALALLAA!Sööta som vi e ;)


KPK

Lite pizza rymmdes i magen också idag, kotipizza hade en timme kö > så det blev kpk istället. Helt ok det också, men är inte så förtjust i deras mat.

Ikväll ska jag kolla vem som är med i Let's dance. Första avsnittet på en ny säsong, brukar inte kolla på det men Andres Bagge och Andreas Weise  är med där så kan bli ganska rolig säsong med humor om de får vara kvar :P

 
07.01.2011

Sitter och funderar. Tankarna flyger omkring i huvudet. Borde lyda Emmas råd.

Men nu över till nåt helt annat!
Skulle egentligen till påminne idag, men känner mig lite konstig, hehe. Somnade sent igår och sov ganska dåligt.
Så det blev inte av att fara dit. Istället tänker jag sitta hemma, kolla tv, läsa och kanske fara ut ett varv och skotta snö om jag måste.
Anners fick jag hem två paket! GillaGillaGilla! Nu är det bara två paket kvar. :D

 


Stockholm!

Hann inte blogga igår från båten, datorn i ungdomsrummet
var upptaget hela kvällen -.-'
Dock blev min kväll inte så lång eftersom det blåste
ovanligt mycket så jag började må illa och for isäng kl 22 tiden :/
Har iallafall sovit mycket oroligt..

Men nu bär det av till Stockholm och shoppa!
Bloggar kanske senare, ses mina kära vänner och fiender ;D!Göta Kanal 3

Var och åka snoukka idag, Sara och Soffi var där så hade ändå sällskap :) Säääällan jag faller och slår mig, har sjuk nacke nu igen efter att jag föll framåt... hehe. Blir väl påminne imorgon igen men med Emma M. Första gången med snoukka (Y) gr8.


Anners har jag bara slappat här hemma, läst slut min bok, äntligen får jag börja med näst sista boken! Sedan måste jag väl beställa (?) den senaste. Efter det har jag en gg bok att läsa, Emma hade haft den till låns i ½-1 år :P Och ändå inte lyckats läsa den, inte ens börjat? 1000000000000 poäng går till Emma!


Igår såg vi Göta Kanal 2'an, idag 3'an. Ganska torra filmer. Dåliga för att vara svenska.
Snoukka.

Pappa och Pontus har gett sig av till påminne, själv väntar jag på mamma och Mathilda som har varit på handbolls turnering, hoppas mamma filmat nåt, de är så söta när de springer omkring med bollen alla små ungar. Mamma ska köra mig och mathilda till påminne också, bara jag fixat mig klar, håret är blött och så är man ju osminkad ännu. Så är det om man söver till halv ett. ;)
.
Bra musik? Måste ladda ner lite nytt till skolstarten så man har nåt bra att lyssna på!Next stop > Helsinki

Hejdå!

Nu åker jag iväg in till Hesa.
Kanske jag bloggar nåt från båtens dator?
Outfitena blev 5:an påväg dit och 4:an på
vägen tillbaka ifall jag inte shoppar nåt bra
i Stockholm.
några saker att se fram emot tills sommaren

♦ att vara mycket i påminne
♦ teaterpremiär
♦ bli klar hjälpledare
♦ födelsedagar i mängder
♦ skolvalet - vart man ska efter skolan, GEA
♦ två veckoslut med hjälpledargruppen
♦ sportlov
♦ en hel massa kalas
♦ Enrique iglesias konsert
♦ påsklov
♦ Rhodos
♦ sista dagen i grundskolan
♦ finns säkert 100 andra saker men inget jag kommer på nu

Packas!

Sitter här nu och mysar med en kopp varm kakao
i badrock och bloggar.
Borde packa färdigt till båten & hitta en bra väska men
det går snabbt ;)
Gällande outfiten blir det 2, 4 eller 5.

Var till stugan då idag, först skidandes genom en bit skog
utan stig eller spår -.-, och sen en bit skidandes över isen,
och tur nog hade det blåst så mycket så det var inte så mycket
snö på den som jag trodde! Iställe var det också vatten på isen ><

Jep JEp JEp

God morgon, har just vaknat. Idag..... finns det inga planer, annat än att jag kanske (?) ska fara med Emma igen till säpö.

Onsdag - 4 dagar kvar av lovet, känns bittert. Inte alls bra. Har verkligen ingen lust att fara tillbaka till den där fängelsehålan. Alla måsten, att sitta på lektionerna som är urtåkiga och onödiga, där man inet lär sig ett skit, alla läxor som borde läsas men aldri läses, alla prov man måste läsa till och få bra resultat i men egentligen skulle man inte orka bry sig. Vår klass som oftasst är jävligt nice men imellan flippar de nåt otroligt. Skoltrött kan man väl kalla det?

Nu göra lite ryggövningar och sedan äta lite mandarin, eftersom det säkert blir mat igen om några timmar. :P

 


Next stop > stugan

Tidinställt inlägg!

Inlägget är tidinställt för att jag står troligen nu på ett par fula
skidor i en halv meter snö på isen av en sjö i Fiskars vid namnet
Kisko.
Det är där vår sommarstuga och dess tak ligger, fullpackat med snö
på sig. Så ifall vi vill behålla vår hela mysiga stuga utan att taket rasar
in så måste vi gå och removea tunga snön från taket.
SUCKS HUH?! Orka skida (pårikitgt, i halv meter snö!!!) till stugan.

Gjorde det ifjol, tungt, svettigt, jobbigt, skratt/gråt retande och
en massa annat skit. Kul.


Underligt att ett sådanthär paradis kan förvandlas på vintern till
sånt tråkigt bajs ;(!
Good Night

Har gjort beställningarna, nu vill jag ha hem det på posten!
Syskorna är hos min moster så jag har det lugnt och skönt här hemma.
Men tror  ändå jag ska fara och sova nu, det börjar närma sig skoltider igen... det gillar vi inte.
Orkar inte blogga punkt

Tumblr_lbabg1z0f91qb5buto1_500_large


Mina drömmar & Min första kyss

Ja, har hoppat över några inlägg med färdiga rubriker
från detta inlägg.
Hoppade över dessa rubriker:

Dag 14, vad hade jag på mig idag?
Dag 15, mina drömmar
Dag 16, min första kyss


Ja, jag har varit hela dagen hemma så jag har haft på mig endast
mjukis/hemmakläder. Snart skall jag ju också på träning, så
träningskläder blir det ju också.
Mina drömmar ja. Vad skall jag skriva hit?
Många av mina drömmar är väl okända för andra än mig så de
får hållas så som det ligger till ;)
..och sedan min första kyss.
Tänker inte berätta några detaljer, men min första riktiga kyss
var inte så stämmningsfull, det var på en fest.
Så inge mer om det.

jees.

Jag, Emma och Sara var till säpö idag igen, men nej, chefen var inte där idag heller, fasst de hade sagt att hon skulle vara det. Så vi får försöka igen nåndag, Saras mommo som jobbar där har lovat ringa när chefen är på jobb, så det är ju snällt! :)

Efter det har jag suttit vid datorn med mamma, kollat lite saker som skall klickas hem. Hehe. Kommer bli kul bara vi får det beställt och hem på posten! Men så långt är vi inte än. Anners har det väl inte hänt så mycket.

Tumblr_lcmsf15hka1qe3qauo1_500_large

Jag vet inte så mycket mera, men vissa saker har jag klart för mig.
Jag orkar inte mera, det betyder varken jo eller nej, hej eller hejdå,
det är bara en mening utan sammanhang.Vilken outfit?

Skall ju somsagt på krysning på torsdagen, och
har svårigheter att bestämma mig vad jag skall ha på
mig.
Förut har det nästan varit brist på lite festligare kläder
till Sverige-båten men nu finns det för många alternativ ><.

Haha, alternativen:


1. Lila topp + legginsfarkkun
+ svarta skor + svart bollero?
2. Julfestkläderna = vit eller
ljusbrun topp
+ kjol till midjan
+ svart bollero?3. Vitgrårutig tunika/klänning
+ svarta leggins? + bälte
+ svarta skor + svart bollero?
(Tror jag tycker minst om detta alternativ..?)
4. Brun tunika/klänning + bälte
+ svarta leggins + svarta skor
5. Vit topp med skrynkliga sidosömmar
+ bälte + svarta skor
+ leggins!PS. Toppen ser extremt kort ut på bygeln men den
kommer nog halvvägs till mina korta lår ;)
(Längre än en vanlig gina topp!)Krysning!

Idag har jag brytit min sova-länge-putki.
Vaknade halv elva iställe för halv två.
Fyra timmars skillnad ju! :D

Har lagat mat, sett lite packningen inför krysningen,
och på kvällen blir det träning.
Skall senare lägga in en bild på vad det blir för outfit
på båten.
Har nämligen fyra olika alternativ ><.

OBSOBSOBS!

Amanda Söderström!
Varför ignorerar du mina samtal? ;(
Ring mig när du ser detta ;)!

OBSOBSOBS!
Haha!

Varför uppfann Gud spriten?
-Så även brunetter ska få ha sex

Jeo

Tumblr_legwmjem5m1qba6hao1_500_large

Robin!

Dagen min har varit underligt kort idag igen,
men det får man leva med ifall man sover bort
halva dagen.

Har varit hela dagen hos Robin så det har inte blivit av
med så mycket bloggande..
Vi såg på en asig thriller/skräckfilm, jävla dumt slut! ;(
Längtar!


Kom tillbaka imorgon

Chefen hade slutat för dagen så vi skulle komma tillbaka imorgon, men hon som tog emot oss lät hoppfull, så jag hoppas såklart det lyckas.:)

Spagetti och renpastasås (nyttigare än vanligt maletkött) gott. Efter det blir det att fixa i rummet, och sedan med mamma ut och gå och kolla ett bord. Borde kolla bokhyllor med!

Mitt nya armband!

job interview

Klockan är snart 14, väntar på att mamma ska bli klar från Diana, hon har varit där snart i 2 timmar. Hon får fläta mitt hår och sedan blir det att fara till stan och efter det och träffa Emma och Sara, hoppas vi får jobb där, isåfall jobbar vi i juni väl.

Orkade inte jobba förra sommaren, men ångrar verkligen inte det! Det var en underbar sommar som jag spenderade med vänner och familj :) Nu skulle det däremot vara kul att få lite cash!
Tumblr_l7dwlzdtxz1qamb1qo1_500_large

movie

Har kollat på en film som heter "good luck chuck" som kom på tv3 just, helt okej film som man sett förut, men lite tråkig nog. Tycker att Jessica Alba är en bra skådespelare så därför kunde man se filmen, däremot tycker jag inte direkt om Dane Cook, han är tråkig. :)
Nu ska jag fara och sova, imorgon ska jag se om jag får sommarjobb och så ska jag se om jag kan fixa lite i rummet, har ett bord jag ska kolla på, hänga upp en tavla, se om jag hittar bokhylla/hyllor!

Tävlingen

Och gällande tävlingen vann ingen för att ingen är tillräckligt
smart för att kunna se figurerna i 3D stereogrammen.
AUTCH!

;)


Har inte bloggat på hela dagen, steg upp ur sängen klockan
13.30.
Borde få faktiskt dygnsrytmen upp igen.
Har haft det helt rubbat x)
Vi skyller på nyåret..

Ja, festen hos Alle var nice som vanligt, en massa snack
faktiskt denna gång.
Orkar inte lägga ut några bilder, haha.

Skolstarten närmar sig med sakta steg -.-..
men jag skall på torsdagen på krysning med syster, mamma
och mammas kusin :))


Design ändringarJag kände för att ändra lite saker här på bloggen. Får se hur det blir, kommer inte bli klar nu på en gång så det kan
se lite konstigt ut en liten tid. Just so* you know! :)I got you All figured out

Har bara luggit på soffan hela dagen i pyjamas med en bok. Slut läst nu, ska börja på den fjärde i serien, bara tre böcker kvar nu. Så resten av kvällen kommer också spenderas på soffan. ;)


Nästa veckas planer är bara att sova och vila ut sig riktigt ordentligt, vara i påminne och med kaverina, nåt mer kommer jag inte på nu :)


?

Vad vill du?

Less is more


Party like a rock star look like a movie star

Har kommit hem från Alexandras just. Har haft jävligt kiva, har underbara vänner och 2011 har börjat bra, hoppas bara det fortsätter med stiiiil! Alla ha också varit på bra humör, eller dom flesta iallafall. Mer detaljer får ni såklart inte!
Förstår bara inte varför vissa människor måste ringa och gnälla till andra, istället för att bara inse att det inte hjälper hur de än försöker. Och sen att lägga på och bli sur, jeep, vissa har ju inte nåt bättre att göra så. ;)


Har inte några stora nyårslöften men för de som är intresserade:
• komma i form tills Rhodos resan
• höja vissa ämnen på betygetOm Janni vill så får hon skriva om nyåre och lägga in lite bilder, men vet inte om det finns några, lika bra det kanske? :D


People rockin' to the sound
Turn it up and watch it pound
We gon' rock it to the top
Until the roof come burnin' down
Yeah, it's hot in herrre
The temperaturrre
Has got these ladies
Gettin' freakierrr
I got freaky, freaky, baby
I was chillin' with my ladies
I didn't come to get bougie
I came here to get crazy
I was born to get wiiild
That's my styyyle
If you didn't know that
Well, baby, now you know now
I've had the time of my life
And I've never felt this way before
And I swear this is true
And I owe it all to you
Mirror, mirror on the wall
Who's the baddest of them all?
Yeah, it's gotta be the apl
I'm the mack daddy, y'all
Haters better step back
Ladies (don't load your act)
I'm the party application
Rockin' just like that
People rockin' to the sound
Turn it up and watch it pound
We gon' rock it to the top
Until the roof come burnin' down
Yeah, it's hot in herrre
The temperaturrre
Has got these ladies
Gettin' freakierrr

Party animal

Tjatja! Sitter i bilen påväg ti Allees! Fiiliisen är inte på topp, men det blir den kan jag garantera ;) Puss o kram| amanda och janni

Den här veckan

"Dag 13, den här veckan" från detta inlägg.

Under veckan har jag varit två gånger till Påminne,
träffat Robin, och igår var det ju nyår.
Idag är det fest hos Alle! ;)Imorgon är det sista dagen jag har datorstrejk, så då är
det slut på de tidinställda inläggen!
WOHOO!
Hoppas jag inte har hunnit bryta lakkon ennu :P

Och så måste man ju bjuda på en läcker sommarbild ;)Sista dagen lakko!

Tänker ta dag 14 imorgon, för att rubriken är
"Det här hade jag på mig idag", och jag har ingen aning om
nu vad jag kommer att ha på mig.
Tidinställt inlägg nivet.

Ja, igår var det fest hos Alle, jag hoppas den var bra,
skriver mer om den imorgon ;)

Bild från Oscars fest vid vappen!
Krista & Alle ♥jouj

Nu sova! Gonatt alla små tröttobarn i världen.

A new year a New begining

Har varit hos Janni sedan eftermiddagen idag, har lagat pizza och ätit me schaki här!
Vi ha haft våra egna insidejuttun som aldrig får koma ut, höhöhö :D
Har varit ute och kollat raketer och skjutit en! En enda! GillaGillaGilla.
Är hemskt hyperaktiv, talar med Råttan Emma i telefonen, nice shit talking, you know :D
HAHA!
Kan int blogga någo mera! HAHA.
HEjdå//amanda & janni