Something borrowed

Hade premiär iår och i huvud rollerna är Ginnifer Goodwin (Rachel),
Kate Hudson (Darcy), John Krasinski (Ethan) & Colin Egglesfield (Dex).

Rachel har gett sin "big love" Dex, åt sin bästa vän Darcy som nu ska gifta sig med honom . Dex fick aldrig veta vad Rachel egentligen kände för honom.

En kväll händer det som inte får hända Dex och Rachel får kontakt och de börjar ha en affär på sidan om Dex's förhållande. Rachel mår dåligt över att göra så mot Darcy men Ethan (Rachels bästa killkompis) övertygar henne om att det är okej, bara det leder någonstans och att Dex blåser av bröllopet.

En kväll när Dex och Rachel pratar, visar det sig att båda har haft känslor för varandra redan sedan skolan men ingen av dem har förstått att känslorna var besvarade, och detta gör sakern bara svårare.

Rachel ber Dex blåsa av bröllopet men han säger nej, han vill men kan inte. Så Rachel besöker Ethan i London, där hon får reda på att Ethan också har känslor för henne men istället tänkt på Rachel och stått brevid henne som en riktig vän och lyssnat på hennes kärleksbekymmer.

När Rachel kommer hem efter att besökt Ethan sitter Dex på hennes trappa och berättar att han blåst av bröllopet. De får stt lyckliga slut ända tills Darcy störtar in och får reda på dem, Darcy och Rachels vänskap blir aldrig återställd, utan istället blir de vänner som utbyter några ord om de träffas på stan inget mer.






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback